RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Geçen hafta Mailim hacklendi bir çok arkadaşım dostlarım vardı msn de şimdi hepsi gitti bir şekilde bunları geri getirmemin mümkünatı varmıdır arkadaşlar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 mail adresini aynı yolla , yada baska turlu geri alamazsan listeni unut yada sesini burdan duyur calan kisi belki acir geri verir listeni:)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ne kadar malca bişeydir milletin mailini ele geçirip işkence etmek. çoğunun tek amacıda kendi egolarını tatmin etmek. nerden türüyor bunlar anlamadım ki ... (geri kalan pek az kısım kızdırılmış damarına basılmış adamlar oluyor :-p ehehe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ya bak herzaman yaparım ben bunu önlem için.Bir grup olu$tur.Bütün msn dekileri o gruba al.Ve grubu kaydet.MSn hacklendiği zaman yeni bir tane mail alirsin ordan kayit ettiğin gruba tıklayıp msn yi seçersin olur biter :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ -------------------------------------------- Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Rooney çok saol bir daha bunu yapcam ama çok yazık oldu iyi insanlar tanımıştım msn imde yazık olduu sesimi duyan varsa başlıkta verdiğim mailden bana ulaşsın ühü ulaş ühüh mak ühühü[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 konusmaları kaydettiysen mailleri yazar orda[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar