kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ya arkadaşlar power supply den bir barut kokusu geliyor :) ömrünün sonuna geldi sanırım.. nasıl bişey almamı tavsiye edersiniz kaç paralık ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 power supply in fazla ısınmasından dolayı muhtelemen içindeki piller erimeye başlamıştır. koku ordan geliyor büyük ihtimalle.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 power supplyların içinde bpil mi var? hmm hemen bu gün bi power supply açıp bakacam :)[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kasa nın yanındaki iki korumalığıda çıkarttım cıbıldak duruyor kasam nasıl ısınabilir :) nabim vantilatör mü koyayım arkasına :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ps in icinde pil yok ehaeh :) icindeki kondensatorlerden fazla akim gecmisse ve bir zarar gormusse icindeki elektrolitik sivi disari cikmissa ve isinmissa ondan koku yapabilir. Makinene zarar vermeden degistir derim ben.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Fsp 300 watt 35$+kdv Eger paran var Zalman ,Tagan veya Antec true 60$ üzerinde sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Math-, 08 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki: ps in icinde pil yok ehaeh :) icindeki kondensatorlerden fazla akim gecmisse ve bir zarar gormusse icindeki elektrolitik sivi disari cikmissa ve isinmissa ondan koku yapabilir. Makinene zarar vermeden degistir derim ben. Power supply i çıkar. İçinde devre var. orada 2 adet pil var ( benım gordugum ps lerde vardı) Bir adet fan var. Devrenın uzerınde piller var zaten 2 tane. Pil dediğim bildiğiniz elinize alınabilecek piller değil. Devreye takılı piller. resmini cekerim olmazsa.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 cekersen sevinirim. bayagi merak ettim bu pilleri.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar