Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Arkadaşlar hani bir teknik varya yeşil bi arkaplan koyup daha sonra bu arkaplanı değiştiriyorlar falan veya çektiklerini başka bir filme ekliyorlar. Bunu nasıl yapabiliriz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende kac zamandir merak ediyordum.. bilen varsa bende bilgilenmek isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 teknik bilgim yok bu konuyla ilgili ama prensip her karenin teker teker modifiye edilmesi. neden yeşil sorusuna da az biraz teknik bilgisi olan bir arkadaş "çünkü insan teninde renk değişikliğine sebep olmaz" gibi enteresan bir şeyler söylemişti.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mavi de kolay silinebiliyor, kukla vs. için.. yeşil in olayı da benzer birşeydir edite uygunluk vs. netten araştırırsan eminim kolayca bulursun ancak arkaplanı yeşil yapınca kendiliğinden birşeyler olmuyor işte yine oturup saatlerce software kasman gerekir düzgün birşeyler yapabilmen için..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ya okadar zor değil benim bildiğim,biara chip dergisinin bir sayısında nasıl yapıldığını anlatıyordu ama dergiyi kaybettim :([signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar