monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 xcode'da hazırladığım arayüz şu şekilde http://i43.tinypic.com/1685w29.png ama iphone simulatorda beni karşılayan arayüz bu şekilde oluşuyor. http://i43.tinypic.com/1zexfmv.png bunun nedeni nedir ? mesela ara sıra düğmelerin yerinde birkaç bozukluk görmüştüm constraintsler ile ilgili olduğu kanısına varmıştım yeniden diğer elemanlara alignladığımda düzeliyordu ama bunu bir türlü çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 xcode'da hazırladığın ekran iphone 5 ekranı ama simulator'ü eski iphone ekranında açmışsın. Ondan dolayı aradaki uzunluk farkından dolayı öyle göstermiş. xcode'daki .xib'in üstüne gelirsen orda 3.5 inch mi 4 inch mi ayarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Sikayeti sanki resolution margin den ziyade, alttaki button lardaki Text Field larin gorunmemesi gibi. Degilse bile, font/size ayarlarini duzelterek giderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 font sizelarla oynadım yazı tipiyle oynadım falan ama olmadı hiç. farklı bi olay var ama çözemedim daha. çözünürlük olayını bir gözden geçireyim inş ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 inş cnm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 düzelttim valla düğme içi text'in vertical align'i auto olan düğmeyi seçtim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 auto layout yaparken constraint leri falan düzgün vermek gerekiyor, yoksa ekran döndüğünde de dağılıyor arayüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar