brqy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Merhaba arkadaşlar ben LOL hesabımı satma kararı aldım. Bunun sebebi TR sunucusundan sıkılmam. Hesabımın isimi Lacessit olarak bakabilirsiniz. Bu hesapta 92 Şampiyon , 15 skin, 2 rune sayfası vardır. Ligi Platin 5'tir. Fiyat olarak 100tl düşünüyorum. İletişim için 0534 831 81 58 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. ŞAMPİYONLAR Aatrox Akali Alistar Amumu Annie Ashe Blitzcrank Brand Caitlyn Cassiopeia Cho'Gath Darius Diana Dr. Mundo Draven Elise Evelynn Ezreal Fiddlesticks Fiora Gangplank Garen Graves Hecarim Irelia Janna Jarvan IV Jax Jayce Karthus Kassadin Katarina Kayle Kennen Kha'Zix Kog'Maw LeBlanc Lee Sin Leona Lulu Lux Malphite Master Yi Miss Fortune Mordekaiser Morgana Nasus Nidale Nocturne Nunu olaf Pantheon Poppy Quinn Rammus Renekton Rengar Riven Rumble Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir Skarner Sona Soraka Swain Syndra Talon Taric Teemo Thresh Tristana Trundle Tryndamere Twisted Fate Twitch Udyr Varus Vayne Veigar Vi Vladimir Warwick Wukong Xin Zhao Yorick Zac Zed Zilean KOSTÜMLER iBlitzcrank Muay Thai Lee Sin TPA Ezreal RIOT Graves Meka Kha'Zix Arcade Sona Biyozırhlı Darius Aynasız Caitlyn Gladyatör Draven Ametist ashe Çelik Kuvvet Lux Demir Solari Leona Kara Valkyrie Diana Savaş Tavşanı Riven Kelle Avcısı Nidalee BUNLARDA OLMAYAN ŞAMPİYONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 lol için bi de para mı veriyorlar lan?yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 30lira verrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 2 rune sayfası ha, tam bir türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Zor olmadı mı bütün championları teker teker yazmak, copy paste mi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ametist ayşeyi ateist ayşe okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Vidar said: ametist ayşeyi ateist ayşe okudum. teberikler ayrica guzel fiyat bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Kıyafetleri beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Volibear olsaydı alırdım ama Volibear yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Memeli skin yok para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Rhom said: Zor olmadı mı bütün championları teker teker yazmak, copy paste mi yaptın bana 100lira verseler tek tek yazmaya ugraşmam valla. koymuş işte olmayan champiyonları daha ne kasıyorsa adam olanları yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar