toprak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 @Qui ben dun(7si) oglen mail atmıstım, "bana daha once 7 sinde yollamaya baslıyoruz demistiniz, nerde oyunum ?" diye. elimize ulasır ulasmaz yollayacagız, sabrınız icin.... hede hodo diye birsey geldi aksam uzeri.bakalım hafta sonuna kadar bir degisikli olur umuyorum.[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Qui, 08 Aralık 2004 01:46 tarihinde demiş ki: Fransız siteden alanlar için bir değişiklik var mı arkadaşlar? Bende hala treatment zımbırtısı duruyor.. bende de aynı zımbırtı hala..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bende de değişiklik yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ragnar'ın bir arkadaşının siparişi kabul edilmiş. Ühühü.. :([signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Hala ses seda yok bu fransız siteden, ne sinir bozucu durum ya parayla rezil olmak buna deniyor işte. Ne zaman sipariş vermişti yeni mi reddettiler off hepimizin durumu sallantıda o zaman :( [Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Aralık 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Deadmarine, 08 Aralık 2004 19:48 tarihinde demiş ki: Hala ses seda yok bu fransız siteden, ne sinir bozucu durum ya parayla rezil olmak buna deniyor işte. Ne zaman sipariş vermişti yeni mi reddettiler off hepimizin durumu sallantıda o zaman :( [Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Aralık 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Kabul ettıler dıyor redettıler degıl..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Haklısın ya nasıl okumuşsam, cd key gelmedi ya kıllanan adam oldum göndermezler falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Dead senin ilacın evlendirilmekten geçiyor :P *psikolojik baskı yapar*[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Olum ben evde kalalı çok oldu salla beni sen kendini kurtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etradecenter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 selamlar arkadaslar ben amerikadayim, burda inceledim sanirim oyunu bulabilirim,tek oyunun bana maliyeti 60$ bir arkadas authorization code dan bahsetti, eger bu code size yetiyorsa kargoda olamayacagina gore size kolayca ulastirabilirim, kac lira veriyosunuz ? benim hakkimda bilgi icin www.etradecenter.us adresine bakin, cevap icin [email protected] u kullanin, saygilarimla[signature][hline]eTrade CENTER Amerikadaki Eliniz.. www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar