Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon'la Bedava Konuşmak

blindoki

Öne çıkan mesajlar

abi daha kolay ne var ya, görmüyo musun yolun kenarındaki telefon kutularını.. açıp bir hatta telefonu bağlayınca oluyor herhalde. telekom yetkililerini kaç defa ordan konuşurken gördüm.(ha birisinin hattını kullanıyor mu onu bilmiyorum ama)

diğer seçenek bazı eski moda telsiz telefonlarında oluyor sanırsam. birisi anlatmıştı da adam telsizi alıuyor yanına sokak sokak dolaşıyor. bir sinyal aldığında ise açıp konuşabiliyor :) dikkatli olun.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

telefonlarda 1234567890 haricinde operatörlerin kullandığı 4 tuş daha var. A,B,C,D tuşları. zaten bilgisayardaki phone dialer'ı kullanırsanız A, B, C, D tuşlarını kullanailrsiniz. neyse bilinen ilk hackerlık ise zeki adamlardan birinin Corn Flakes kutusundan çocuklar için çıkan bi düdüğün frekansının bu operatör tuşlarından birine denk geldiğini farketmesi olmuş ve o zamanlarki sistemlerde telefon sayacını devre dışı bırakmak için bu tuşunun 3 ardışık tekrarı gerekiyormuş.(AAA veya CCC gibi).

bu düdüğü telefonu çevirmeden önce üç defa üflediğinde sayaç devre dışı kalıyor ve rahatca beleş konuşmaya başlıyorlarmış.

mitnick'in pek bununla bi alakası yok.bu bilinen ilk.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
basit bir yönetim varmış. denemedim. telefon ile konuşurken arkasını açıp hafiften bataryasını çıkarıyorsun. altından kartını çıkarıyorsun. bu yöntem ile fatura yazmıyormuş sözde. denemedim..
(düzeltme: denemedim)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 10 Aralık 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 10 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
basit bir yönetim varmış. denemedim. telefon ile konuşurken arkasını açıp hafiften bataryasını çıkarıyorsun. altından kartını çıkarıyorsun. bu yöntem ile fatura yazmıyormuş sözde. denedim..

sende buna inandın haha[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

kuzenim anlatmıştı bu telekom kartlarının manyetik kısmına bildiin bant yapıştırınca kontör gitmiyomuş göya ama hiç denemedim[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
..Knight Online..
..Aliko the Warrior..
..Xigenon 1..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 10 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
kuzenim anlatmıştı bu telekom kartlarının manyetik kısmına bildiin bant yapıştırınca kontör gitmiyomuş göya ama hiç denemedim

oda şöle...
bitane 100'lük yada kaçlık isterseniz bi telefon kart alıyorsunuz(eski tip olanlardan).tam manyetik kısmının üzerine bi tane kaset'in boş bandını yapıştırıyorsunuz.onu makineye sokup bi adet kontör harcıyorsunuz.makine sizin banda 99 kontör olduğunu yazıyor. böylece bir 100 bir 99'luk kartınız oluyor.veya kaç kontör harcadıysanız.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
magecy, 10 Aralık 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
said:
orc_lord, 10 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
basit bir yönetim varmış. denemedim. telefon ile konuşurken arkasını açıp hafiften bataryasını çıkarıyorsun. altından kartını çıkarıyorsun. bu yöntem ile fatura yazmıyormuş sözde. denedim..

sende buna inandın haha

İroniyi anlamayan nesil de pek kalabalıkmış.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Sosyal ağlarda paylaş

senin söylediğin olay hangi zaman için geçerli? Yani digital santraller aktif iken mi yoksa eski sistem analog santaller aktif durumdayken mi.Ev telefonu mu ,ankesörlü tel mi yoksa cep mi?butun bunların zamanında açıkları varmış.Teerik olarak bazı şeylerini biliyorum ama uygulamada sadece wendigo'nun dediğini kullandım.O da çok basit bir sistemdi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 10 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
magecy inanmadım. ben sadece böyle birşey duyduğumu sözledim..

her duydugumuzu yazarsak ooo ...

---------

karşı tarafa arattırırsak bedava konuşmuş oluruz

* arkasına bakmaz kaçar *[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
her duyduğumu yazıp yazmayacağıma ben karar verebiliyorum. bu yolu denedinmi bilmiyorum. dene o zaman konuş ha?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 87)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...