Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 animeden işte o sahne, mortis yapsın çevirisini hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ha film 2019 da geçiyormuş... ok oldu şimdi senaryoda arada iki olimpiyat yemişler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sonuç ne şimdi capon lobisinin işi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 coca cola israille beraber japonyaya yardım etmiş kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 BabacumMostors said: coca cola israille beraber japonyaya yardım etmiş kesin bilgi yayalım Nerden aldın bilgiyi? Ceo su Türk CC'nin, hatta bizim olimpiyat komitesindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o da masonmuş, gizli tanık dedi valla ben demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hep israyilin oyunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yapılacak ana stadyum olarak şu seçilmiş: http://static.guim.co.uk/sys-images/SPORT/Pix/pictures/2012/11/15/1352973020807/Zaha-Hadid-Stadium-001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bizimkide su konseptte olurdu http://www.tourpackagesinturkey.com/images/cami.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Japon turist falan dövmüş bu öküzler doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bicakli saldiri olmus diye okudum biri olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 zaha hadid'e hala bina yaptırıyomu insanıoğlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 said: Japonya'da 2011 yılındaki 9.0 büyüklüğündeki depremin ardından yaşanan tsunami felaketi sonucu ağır hasar gören Fukuşima Nükleer Santrali'nde bu sabah bir kaza daha meydana gelirken, nükleer teknoloji uzmanı tarihçi Robert Jacobs, Fukuşima'daki radyasyon sızıntılarının 2020'ye kadar durdurulmasının beklenmediğini ve Tokyo 2020'nin asla yapılamayabileceğini öne sürdü.hürriyet zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar