Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Merhaba, Satılık gitarlarım,Satılık Manyetik Seymour Duncan JB TB - 170 TL Manyetik, Marty Friendman'ın kullanarak meşhur ettiği ve Jackson SL-1 lerde standart gelen üründür. Ben de kendi gitarımda stok olarak bulunan bu manyetiği satmaktayım.Ibanez XPT700 - 700 TL Ibanez XPT700 kesinlikle oldukça göz alıcı bir gitar. Iceman’den beri üretilen en radikal formlu gitarlardan biridir. Özel sap profili daha uzun sustainler almanızı sağlayacaktır. Edge III tremolo ise akort stabilizasyonunu maksimum hale getirecektir. XPT700’in özel bukalemun boyası ışığa duyarlı bir şekilde, ışığın hareketine göre farklılaşma özelliğine sahip. Gitarın sıfırının zuhal müzikte şu an son fiyatı 1750 TL dir. Ben gitarı fiyatının yarısının da altına satıyorum ve gitar tertemiz durumdadır. ÖZELLİKLER: Gövde: Maun Sap: 5 kat Akçaağaç / Ceviz Sap Tipi: Wizard III Klavye: Gül ağacı Perde: 24 / Jumbo Perde Köprü: Edge III Tremolo Sap Manyetiği: DiMarzio D Activator (Humbucking) Köprü Manyetiği: DiMarzio D Activator (Humbucking) Donanım Rengi: Kozmo Siyah SAP ÖLÇÜLERİ Skala Uzunluğu 648mm 1. Perde Genişliği 43mm Son Perde Genişliği 56mm 1. Perde Kalınlığı 19mm 12. Perde Kalınlığı 21mm Çap 400mm Washburn IDOL - 500TL Bu gitar bana gitar çalmayı sevdiren ilk gitarımdır. Çok hafif ve çalımı çok rahat ve sert müziklerin çok rahat icra edilebileceği bir gitar. Yıllarca bana çok iyi hizmet etti. Arkasında iki tane nokta şeklinde boya dökülmüş olan yeri var. Bunun dışında iyi oldukca iyi durumda. Üzerinde Seymour Duncan manyetikler bulunmaktadır ve fiyat aralığına göre muhteşem bir gitar. Bu civarda bütcesi olan herkesin en azından bir denemesi gerektiğine inanıyorum. Gitarlarımın hepsi çok iyi durumdadır ve aslında çok sevdiğim aletler. Ancak ayrılık vakti geldi.Amfi Peavey Valveking 1x12 combo amfimi satmaktayım. Ürün clean ve lead kanallara sahip olup, iki kanal için geçerli olan bir reverb, clean kanal için bright seçeneği, lead kanal için footswitch ile kontrol edilebilen gain ve volume boost a sahiptir. Ön tarafında FX Loop bulunmaktadır, arka tarafta external cabinet çıkışı bulunmaktadır. Her tarzın icra edilebileceği çok versatil bir alettir. Çok temiz durumdadır. Özellikler - Two 6L6GC and three 12AX7 tubes - Two independent footswitchable channels - Separate EQ for each channel - Footswitchable gain/volume boost on lead channel - External speaker capability - 12 inch ValveKing® speaker - Reverb with level control - Buffered effects loop - Resonance switch for "tight or loose" cabinet response - Patented Texture™ variable Class A simulation control - Footswitch not included - 50 watts (rms) into 16 ohms - Weight Unpacked: 41.00 lb(18.597 kg) - Weight Packed: 46.00 lb(20.865 kg) - Width Packed: 14.25"(36.195 cm) - Height Packed: 25.12"(63.8048 cm) - Depth Packed: 22"(55.88 cm) Videolar youtube.com/watch?v=DKLCchFzXTk youtube.com/watch?v=uXVsB_bAz1I youtube.com/watch?v=dD7EoehgpsA Ücret 1400 -> 1000 Merhabalar, Bilindiği gibi Stage Custom Yamaha'nın çok standart serilerinden birisidir. Evde çalamadığım için satıyorum. http://www.mydukkan.com/urunler_deta...=17324&gid=402 adresinden görülebileceği gibi ürünün zilleri olmadan sadece sadece drum set hali 2500 TL dir. Benim davul setime dahil olan ürün listesi ve fotoğrafları aşağıda listelenmiştir. Evde bakma imkanı vardır ancak yüksek ses çıkardığı için düşük vuruşlarla veya belli bir süre bakılması gerekiyor. Ürün Bilgisi - Yamaha Stage Custom Davul ( 1 adet kick, 3 adet tom ve bir Sonor trampetten oluşmaktadır ) - İstanbul Mehmet 22" Ride - İstanbul Mehmet Radiant Crash - İstanbul Mehmet 14" Crash - İstanbul Mehmet Vezir Serisi 14" Hihat - Hihat standı. - Bir adet ikili zil standı - Bir adet tekli zil standı. - Bir adet davul taburesi Ücret 1700 TL İletişim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar