narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Arkadaslar yarin cok onemli bi ekonomi sinavim var ; ve bu yukarida yazdigim konularla ilgili cok basit sorunlarim var .. Bana yardimci olabilcek biri varsa msnime gelebilir mi bi kac dakika ? [email protected] P.S:Bole bi konu konu disina acilir mi ? hatta paticige acilir mi ? diye suphelerim var ama caresizim ; cunku Istanbulda degilim .. O yuzden verdigim thread kirliliginden oturu ozur diliyorum ve lutfen konu baska yerlere gitmesin .. Simdiden saolun ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yok mu kimse ya ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hoca gecti bizden turev integral :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bence buraya yazarsan daha çok cevap bulursun , çünkü benim gibi msn le sorunları olan insanlar olablir :) Sen sorularını buraya yazarsan ben bildiklerimi cevaplarım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverickthe13th Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu olayları bi de alman hocalar esliginde 4 yıl boyunca yapıosan allah yardımcın olsun..[signature][hline]Ayinesi istir kisinin lafa bakılmaz.. May Angels be with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Türev integral leri yolla zaman olursa bakarım [email protected] a soruyu yolla ben cevabı sana yollarım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 11 Aralık 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Maverickthe13th, 11 Aralık 2004 11:24 tarihinde demiş ki: bu olayları bi de alman hocalar esliginde 4 yıl boyunca yapıosan allah yardımcın olsun.. +1 edit : ha bu arada [email protected] a mail atabilrsn integral ve turev le ilgili sorunlarini . ugrasrim cozeblrsem yollarimi cevabi.. ayrica msn acc im bu verdigim e mail msn den de ulasabilirsin [Bu mesaj Kithnos tarafından 11 Aralık 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar