Chemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 oyunda bir item nasıl (en güvenilir) +7 yapılır bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 malesef öyle bişiy yok +6 dan sonra blesle bile tutma ihtimali %50 nin altına düşüo :([signature][hline]-VE İBLİSLE TANRI BAHSE GİRDİ ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 İtiraz eden yada yanlıs biliyosun diyen olabilir,ama cursed la baslarsan +2 ye, diger katlarda sansın daha fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 benim elimde cursed scroll var nasil silahımı geliştirrim? n00b'um kusura bakmayın :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Cursedla derken,ileri seviye kullanıcılar icin demistim,gidip degerli silahlarınızı cursledlamayın,sonra bana kufur etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 haa yani değerli bişeymi bu cursed :D ne bilim ya n00b olmak kötü :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Degerli bisey degil ama vendorada satmak mantıksızlık olur,yani orta seviye itemlar upgrade ederken,+1 den +2 ye ben cursedla cıkarıyodum(dogrudur-yanlıstır tartısılır ama yapan cok).Yuksek lvl itemlarda denemeyin tabi, item in market degeri arttıkca upgrade sansınız azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya benim solucandan çıkan 5 tane zımbırtıyı şehir girişindeki npc ye verip aldığım bi kılıç var ona yapsam olurmu? bide nasıl yapcam :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj rockncoke tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 O olmaz,o rare item.Sadece upgradable itemlere upgrade yapabilirsiniz.Merkezdeki anvil de.Üzerinde yesil bi küre vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya su upgrade inceliklerini anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: rockncoke, 06 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki: benim elimde cursed scroll var nasil silahımı geliştirrim? n00b'um kusura bakmayın :) Moradondaki merdivenlerin yukarısına çıkınca karşına 5 kollu bişey çıkıyor, altın rengi. Onun sana bakan tarafında yeşil bir küre var, adı Magic anvil. Ona sağ tıklayıp, çıkan pencerenin sol tarafına upgrade edeceğin bir item ı, onun hemen solunda bulunan birkaç kareden oluşan boş alana ise, cursed upg. scroll veya daha büyüklerini koyacaksın. Okay e basıp, kabul edeceksin, eğer başarılı olursa sarı ışık, fail olursa kırmızı ışık yayacaktır anvil. Başarılı olunca o pencere tekrar açılacak ve böylecede item ına tek tıklayarak tekrar inventoryne alabileceksin...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 komiksin genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hmm sağol bende 3 tane upgrade scroll oldu ama zaten bi elimde +2 bi elimde +3 short sw var takılıp gidiyorum öyle :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar