GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yeni ekran kartı sürücülerini ne zmn yüklesem ya windows göçüyo yada kendini çok kasıyo.eski ekran kartı sürücüsünü silip mi yapcam nası yapcam bilmiyorum...iyi bir yükleme yolu varsa ,ayrıca güvenli ,lütfen anlatın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sistemini yazar mısın. donanımsal uyuşmazlık olabilir diye tahmin ediyorum yamuluyor da olabilirim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 p4 2.4,256mb ram,128mb radeon 9200 pro,asus p4p8x 865p anakart=).uyşmazlık pek söz konusu olma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 format attın da geçmedi mi?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya geçiyo geçmesinede eski sürücü yüklü şuan yenisi çıktı onu download etmek istiom.onu nası yapıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben mesela formattan sonra neti bağlayıp direk yeni sürücüyü kuruyorum. yine bozulursa başka şeylerden şüphelenmeye başlayabiliriz belki. şimdi sen bi zahmet 66.93 sürücüsünü www.nvidia.com çekebilir misin?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar