wraog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 "Source-Fatal Error Could not acquire necessary game files because the connection to Steam servers was lost." Oyunun ortasında böyle bir hata verdi ve oyundan çıktı.Bir daha da giremedim. Nasıl çözülür bu sorun?Tam da nova prospekt e gelmiştim :([signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 steam sunucuları çökmüş[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ama kopya oynuyorum ben?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 oyunu kısayol kullanarak çalıştırıyorsan direk exe ile aç.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Oyunun AI_Disabled bug'ı için bir fix çektiysen, o fix yüzünden oluyor. Eski dosyaları yeniden yerine koy düzelir. (Yani bende öyle oldu...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar