Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sabancıda okuyup oyunu oynayan war mı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bu haftasonu baslıcam umarım. haberleslim senle sabnci mailim araskangal@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ne zaman geldi oyun sana ben hala bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sabancıda başlamak zor biraz :) update 12 saat sürüyor daha oyuna girmeyi başarabilen yok sanırım ama bekliyoruz öyle işte sps midtermüyle beraber :)[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sps saglam dagıtcak beni.Toplam kac kisi var sabancıda guild gibi bi olusum cıkarırmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 guild e gerek yok alaturquadayız buyrun gelin[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeternum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Var oynayan![signature][hline]One red river flows through us all ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 rahat mı bari lag varmı vs vs vs[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Port kısık sanırım + SOE den korkuyorum ben SWG deneyimim sebebiyle. Tamamen kararsızım. WoW a gözüm kayıyo.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 walla patchimin son 3 saatindeyim oda telim:4863 wow open beta oynadım portlar sağlamdı bakalım eq2 nasıl olacak patchi çekince hepinize share etçem, oyun gelmedi ben gittim avadan aldım ama en geç cuma elinde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 penth portlar açık sanırım geçen threadde arkadaşın verdiği portları aynen sunet admin e yolladım dedim portlar açık mıdır kapalı mıdır herhangi bir kısıtlama yok dedi ama update bitsin bakacaz artık.[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben yutta kalmıyorum :( bana bi cd ye çekseniz patch i cuma alsam sizden olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yurtta kalmıyorsan daha ne istiyorsun yahu 256 adsl le bile 2 saat flm sürer otur update et senin bize cd ye çekmen lazım aslında :)[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 zamane gençlik belejci caanım cık cık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 e kac ping verio sabancıdan?? kimse yazmamıs hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sabancıda problemsiz oynanıyor ping konusunda bir fikrim yok da rahatsız edici bir lag söz konusu değil[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar