Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 64 bit'lik windows'u kullanan var mi? Hakkinda soliyebilecekleriniz nelerdir? tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 işlemcilerle karıştırdın heralde. ya da ben duymadım öyle bişey.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o işlemciler uçmuş ve bayağı pahalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 var öyle bir şey de, şu anda beta halinde nasıl çalışıyor falan bilmiyorum 64 bit işlemcim yok o yüsden deneme şansım da yok. şimdi baktım microsoftun sitesinden download edilebiliyormuş. tıkınız[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ya dl edilebildigini biliyorum da kullanan varsa diye sormustum, su anda amd 64 bit'lik chipler var ve fiyatlari da okadar pahali deil.P4'lerle karsilarsitirinca kesinlikle 64 bit'lik islemci alinir diye gozukuyo.Ayrica isinma problemi diye birsey de yok. yinede tesekurler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şu an piyasada pek 64bitlik program yok o yüzden sorunda yok. zaten microsoft 64lük çıkarınca intelde giricek 64 piyasına hazırlanıyolardı enson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar