kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 1973te ortalığı duman etmiş bir şarkı, zenci bir kadın söylüyor, çok sağlam ve tatlı bir sesi var, hatta mariah carey tarz olarak onu benimsemiş hatta 1976 gibi göğüs kanserinden kaybetmişiz...( :( ) VH1 de one hit wonders da vardı, herşeyi öğrendim ama ismi en başta verdikleri için bilmiyorum:( uyuz oldum resmen, indirecem netten ama lovin' you diye arayınca 10yüz1000 şey çıkıyor.... biraz çengel bulmaca gibi oldu ama... imdak??[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 minnie riperton?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 daha iyi haber: head doğru cevabı vermişe benziyor:) çok müteşekkirim head(bir de indirebilirsem çok süper olacak da artık onu da ben halledeyim) [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e [Bu mesaj Borbag tarafından 10 Aralık 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 aynen aquilanın söylediği gibin[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e
Öne çıkan mesajlar