DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bizim site de bir kedi var her zaman birini görünce miyawlar ama işte sokak ta yaşadığı için çok acıyorum. BEn evime alsam o na o kadar iyi bakamam çünkü yatılı okuyorum . Cumartesi resimlerini de koyacağım ama tekir cinsi. Sanıyorum biri besleyip sokağa atmış. Çünkü çok insan canlısı bir kedi Bir kışı bizimle geçirdi . Ama bir daha üşümesini istemiyorum :( Çok sirin ve sakin başlık ta olduğu gibi isteyen lütfen msj atsın. Nolur boşver meyin çünkü onun bir eve ihtiyacı var....[signature][hline]İmza yok ??? [Bu mesaj DdevilL tarafından 09 Aralık 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hangi şehir? birde resimleri koyarsan daha iyi olur gibime geliyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 86) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qfwfq-h Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sanırım soğık iklim kuşağında bir şehirdesin.beledinin kedi bakım evleri oluyor büyük şehirlerdei onları araştırmalısın.ama ılıman iklimdeysen sokaktada bakılabilir kediler. mesela ben antalyadayım ve birisi evde, dördü bahçede, 7-8 taneside sokakta olmak üzere bolca kediye bakabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 yok istanbul dayım ama anadolu yakası aslında bana soğuk değil ama kedi sabaha kadar miyawlayınca üşüyo dedim heralde resimleri yarın koyacağım :D[signature][hline]İmza yok ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar