eski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 planda olmayan bi tatil fırsatı cıktı. persembeden pazartesiye kadar. ama su dakkadan sonra nerden yer ayırtılır yer bulunurmu? ucaklar cokmu pahalı olur? ege tarafı ozellikle alacatı cesme ılıcadan boyle gecelık 150 tl yı gecmeden kalınacak yer tavsıyesı verebılırmısınız? kahvaltı verseler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 cok acilmis tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fırsatı kacırmamak lazım.bıde dogru duzgun tatıl yapmadıgımız ıcın,gıdıp kalınacak yerlerıde pek bılmıyorum. halıyle sordum işte soyle bı yer var ama denıze uzak mı yakınmı anlamadım bıle varsa eger ne guzel olur egge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bozcaadaya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar