streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 arkadaslar samurai shodown 5 i oynayabileniniz varmi varsa nasil ve hangi site ..yada programdan cektiniz ??[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 dosya adı sanırım samsho5.zip. ama hangi emülatörle oynayacaz bu oyunu normal mame de çalışmıyor?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet calismadi daha dogrusu samsho5.zip i gormedi 38-39 mb bisey ..cok merak ettim yani oynamam lazim bir de bunun 140 mb olani var sanki o daha akillica gibi geliyo ..ancak bri d neoragex yada kawaks gibi emulatorlerle denemek lazim gibi me geliyo[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 mamenin yeni bi versiyonu var onda oynanıyo. adını hatırlayamıyorum. mame32k 0.64 dü galiba... ama çok da şahane diil. samsho4 ve samsho2 çok daha iyi.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 evet editorun dediği gibi neo-geo satın alınıp snk-playmore firmasının sırf samso fanatiklerini kaçırmamak için çıkardığı bi oyun okdar iyi deil oynamak içinse yeni mame deil onun hacklenmiş versiyonunu bulmak lazım bi exe bide kaillera.dll içeriyor bende mevcut isteyene yarın msnden gonderebilirm ama yok bekleymem derseniz google sizinle olsun :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ermac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Neoragex ile oynuyorum ben. Gayet güzel ayrıca oyunun demosu olmadığını sananlar yanılıyorlar birde japonca oynamayı deneyin bakın demolara... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar