LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Arkadaslar selamlar Istanbul Ekibimize katilmak uzere; 3-4 yil tecrubesi olan, Hp, cisco network ve wireless urunleri hakkinda bilgi sahibi Genel firewall urunleri hakkinda bilgi sahibi (juniper, checkpoint, fortinet.. Gibi) Ggsn ve apn hadiselerine yabanci olmayan birini ariyorum. Tanidiginiz bildiginiz birileri varsa Can.deger AT netservis.com.tr a cv iletmesi konusunda yonlendirebilirseniz super olur. Simdiden tesekkurler, selamlar not: dasaa kusura bakma, sana om atip yukaridaki sticky e eklemedim, buraya post edeyim dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dasaaa mi kaldi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne bilim olm yukardaki sitiki de onun nicki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 buldum la adam, cok tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 cok hizlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kaç para veriyon şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 niye la, sen daha fazlasini mi vericen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben girerdim belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 uzman demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Insaat muhendisi lazim mi. Beton kolon kiris.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar