DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şu lazım şimdi kişilerle popkeklerin arasındakiler saat. işimi kolaylaştırdığı için saat formatında yazmadım gerek de yok. mesela ahmet 11-18 saatleri aralığında popkek yerken mehmet 14-15 arası su içiyor. bana gereken hani saat aralıklarında kaç kişiye ne lazım sayısını çıkartmak, elimdeki tablo çok daha büyük olduğu için tek tek popkek topkek için ayrı saat aralıkları tablosu oluşturup örneğin 01:00-02:00 için =if(and(c2=2),1,0) yapıp sonra onları saydırma gibi bir yöntem imkansız countif ile yapmayı denedim ama çift kolon için nasıl bir fonksiyon yazacağımı bilmiyorum bir yardım eli uzatın pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 deneysel birşey mi bu? yoksa iş yerinde topkek mi saydırıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 başka bir şeyin tablosu için lazım tabi de o tabloyu öylece koyamayacağım için zararsız bir küçük sample ını yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 excel lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 countif olcak demişsin zaten de hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 buldum sanırım =SUMPRODUCT((AB30:AB44<=15)*(AC30:AC44>=16)) formülüyle 15-16 aralığını saydırabiliyorum ama emin değilim şimdi yatıp uyumam lazım yarın yapmaya çalışıcam =) daha iyi bi fikir varsa hemen söyleyin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 panpa önce saydırcaksın sonra toplatcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar