monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 oyun içi item almak istediğimizde hesaba bağlı kredi kartında limit olması gerekiyor mu yoksa bunlar borç olarak mı yazıyor ?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 limiti olmayan kredi kartı ile satın alma islemi yapabilecegini sanmıyorum.
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şundan soruyorum; benim sanal kartım tanımlı geçenlerde bi uygulama aldım 1 saatlik izin verdim limite o an aldı gibi göründü ama bana 3 gün sonra tekrar şifreni gir alamadım gibi bişeyler söyledi ben de girdim bu sefer 1 hafta yaptım limit süresini. 1 haftada çekebildi. yani benim anladığım en başta bir limit olması gerekiyor. ama bakkal gibi sen al panpa sonra ödersin bana stili borç yazma durumu oluyorsa sıkıntılı
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kredi kartıyla yapılan harcamalar ilk 1 gün falan provizyon oluyor ondan sonra gerçekleşiyor. bununla alakalı olabilir problemin belki
Öne çıkan mesajlar