Fenasi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Arkadaşlar ne yazık ki 2 aydır adam gibi oynama fırsatı bulamadığım ve boşa para ödemeye devam ettiğim l2 acc mi satıyorum , içinde 49 Gladiator Top C equip 36 Cleric 21 Artizan ve kasmaya kara verip sonra vazgeçtiğim lvl 15 ve 19 olan 2 char daha biri human dagger , diğer dwarf warior Gladiator main char olup içinde 2 mill cash , dünyalarca item kasasında , ve söylediğim gibi top C equip vardır üzerinde. Almak isteyen olursa 100$ gibi bir fiyat var aklımda , neden diğer arkadaşlar gibi düşük meblağlar istemediğim soran olursa , bu char hala lvl atlama imkanı olan ve oyun zevki alabileceğiniz gerek pvp gerek pvm içeren bir chardır. Ulaşmak isteyenler , 94273045 , icq arkadaşıma aittir , ne yazıkki cep telim bozuk ve cafeye uğramaya da vaktim olmadığından size arkadaşım yardımcı olucaktır. Söylemeyi unutmuşum Charlar Server Kain dedir. [Bu mesaj Fenasi tarafından 23 Kasım 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 vay be bir efsane dah birakmiş Betrayer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zencefil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Abi sendemi ulen askerlik bende bırakıyorum 6ay daha oynayamıcamda benim charı da satın mehmetle benim olan :) ne AVRATTIYA level62 falan olmuştur deme ya benim icq numarasını yaz sana unuttum şifreyi biliyom icq numarasını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 vay kardeşim benim , ok Mehmete sölerim senin SR yi de satarız. gerçi o ebay dan satıcaktı sanırım ama olsun sölerim ben. sen kendine cok iyi bak kardeşim bi ihtiyacın olursa ara söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar