Fenasi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Arkadaşlar ne yazık ki 2 aydır adam gibi oynama fırsatı bulamadığım ve boşa para ödemeye devam ettiğim l2 acc mi satıyorum , içinde 49 Gladiator Top C equip 36 Cleric 21 Artizan ve kasmaya kara verip sonra vazgeçtiğim lvl 15 ve 19 olan 2 char daha biri human dagger , diğer dwarf warior Gladiator main char olup içinde 2 mill cash , dünyalarca item kasasında , ve söylediğim gibi top C equip vardır üzerinde. Almak isteyen olursa 100$ gibi bir fiyat var aklımda , neden diğer arkadaşlar gibi düşük meblağlar istemediğim soran olursa , bu char hala lvl atlama imkanı olan ve oyun zevki alabileceğiniz gerek pvp gerek pvm içeren bir chardır. Ulaşmak isteyenler , 94273045 , icq arkadaşıma aittir , ne yazıkki cep telim bozuk ve cafeye uğramaya da vaktim olmadığından size arkadaşım yardımcı olucaktır. Söylemeyi unutmuşum Charlar Server Kain dedir. [Bu mesaj Fenasi tarafından 23 Kasım 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 vay be bir efsane dah birakmiş Betrayer :(
zencefil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Abi sendemi ulen askerlik bende bırakıyorum 6ay daha oynayamıcamda benim charı da satın mehmetle benim olan :) ne AVRATTIYA level62 falan olmuştur deme ya benim icq numarasını yaz sana unuttum şifreyi biliyom icq numarasını unuttum
Fenasi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 vay kardeşim benim , ok Mehmete sölerim senin SR yi de satarız. gerçi o ebay dan satıcaktı sanırım ama olsun sölerim ben. sen kendine cok iyi bak kardeşim bi ihtiyacın olursa ara söle
Öne çıkan mesajlar