Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madem millet satıyo bende satim de boşa para ödemekten kurtulim bari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ne yazık ki 2 aydır adam gibi oynama fırsatı bulamadığım ve boşa para ödemeye devam ettiğim l2 acc mi satıyorum , içinde
49 Gladiator Top C equip
36 Cleric
21 Artizan
ve kasmaya kara verip sonra vazgeçtiğim lvl 15 ve 19 olan 2 char daha biri human dagger , diğer dwarf warior

Gladiator main char olup içinde 2 mill cash , dünyalarca item kasasında , ve söylediğim gibi top C equip vardır üzerinde.

Almak isteyen olursa 100$ gibi bir fiyat var aklımda , neden diğer arkadaşlar gibi düşük meblağlar istemediğim soran olursa , bu char hala lvl atlama imkanı olan ve oyun zevki alabileceğiniz gerek pvp gerek pvm içeren bir chardır.

Ulaşmak isteyenler , 94273045 , icq arkadaşıma aittir , ne yazıkki cep telim bozuk ve cafeye uğramaya da vaktim olmadığından size arkadaşım yardımcı olucaktır.

Söylemeyi unutmuşum Charlar Server Kain dedir.

[Bu mesaj Fenasi tarafından 23 Kasım 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi sendemi ulen askerlik bende bırakıyorum 6ay daha oynayamıcamda benim charı da satın mehmetle benim olan :) ne AVRATTIYA level62 falan olmuştur deme ya benim icq numarasını yaz sana unuttum şifreyi biliyom icq numarasını unuttum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
vay kardeşim benim , ok Mehmete sölerim senin SR yi de satarız. gerçi o ebay dan satıcaktı sanırım ama olsun sölerim ben. sen kendine cok iyi bak kardeşim bi ihtiyacın olursa ara söle
  • Yeni Oluştur...