mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Diyelim ki özel bi ünide okuyoruz. Ve okul bize normal öğretim süresi kadar burs veriyo (4 yıl) ben yeniden öss'ye girdim ve aynı bölümü aynı bursla kazandım diyelim. nasıl işliyo sistem? kayıt sildirip yeniden kayıt olursak geçtigimiz dersleri saydırıp üstüne sıfırdan 4 yıllık burs alınabiliyo mu? okula gitmeye üşenildiği için burdan bi ön bilgi alalım yapılabiliyosa da okuldakiler kem küm ederse üstlerine gidelim diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 detayları pek anlamasam da şöyle diyim, özelde bi arkadaş bizim bölümü bırakıp başka bölüme geçecekti, demişti ki ortak dersler saydırılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ozel bir sozlesme yoksa, 4 sene daha burslu okuma hakkina sahip olman lazim. Onceki kaydina ait gectigin dersleri saydirmak fakulte kararina baglidir, ama ayni okul oldugu icin bisey diyemezler pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 biraz katakulli gibi olduğu için okuldaki ders intibakıyla uğraşan tipler çomak sokabilir olaya şöyle ki isim-içerik-kredi benzerliği olan dersleri başka bir kurumda almışsan yeni üniversitede dilekçe veriyosun sayın bunları diye ve inceleyip sayıyorlar. 17-18 kredi başına 1 dönemden de kaç kredi saydılarsa o kadar dönem iteliyolar seni yani 40 kredi saydırdıysan direkt 2.sınıftan başlıyosun falan. stresli kağıt işleriyle uğraşmaktansa vakitlice mezun olmaya uğraşmak daha makul zanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Transkriptin her zaman okulda duruyor sen kayit sildirsende. Bir tane bile ders alsan transkriptin var ve o bir ders gectigin bolume -eger uygunsa- transfer edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar