yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 torrentleri fevkalade döşeyebilmeme rağmen safaride sitelere girme problemi yaşıyorum. modemi tekrar yapılandırdım, macleri sınırla diye seçenek vardı onu falan kaldırdım neden varsa öyle saçma bir seçenek... sonra bir süre iyiydi tatile gittim geldim gene aynı problem var. bu sorunu yaşayanlar oluyomuş çok port mort bir çözümü varmış o kısmına girmedim dns'lerle uğraştım biraz ama verim alamadım napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yok mu yav bilen eden uğraştım bişeylerle düzeldi gibi oldu şimdi gene kağnı hızında safari. download full gidiyor ama siteye girmiyor mereti kullanamıyorum evde resmen -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 DNS ? Google DNS'lerini gir bakayim duzelecek mi ? Bir de Safari ne ya ? At cope, chrome falan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 baska browser giriyor mu yoksa sadece safaride mi sikinti var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar