BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 asıl female lar karizma inekler bas baygı komediya disleri inek :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 /mooo kullanin oyunda :) çok sinirleniyolar hehehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Apache, 09 Aralık 2004 19:55 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 09 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: Ben şahsen Beta da Alliance oynadığım serverda raid olunca ilk Taurenlerden uzaklaşıyodum çünkü benden level 3-5 küçük olsa bile görüntü sinirimi bozup beni depresyona sokup psikolojik olarak korkmama yol açıyodu =) budur dalamara son sözdür taureniz Allah cezanı versin..Ne kolpacı ne palavracı adamsın olm sen Apa.. Sülemedim böyle bişey zaten allience olacağıma oynamam bu oyunu :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 valla horde olsam troll sonrada undead olurdu tercihim yada ud bastada olabilir durotarı fln sevmiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar