BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 asıl female lar karizma inekler bas baygı komediya disleri inek :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Granis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 /mooo kullanin oyunda :) çok sinirleniyolar hehehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Apache, 09 Aralık 2004 19:55 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 09 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: Ben şahsen Beta da Alliance oynadığım serverda raid olunca ilk Taurenlerden uzaklaşıyodum çünkü benden level 3-5 küçük olsa bile görüntü sinirimi bozup beni depresyona sokup psikolojik olarak korkmama yol açıyodu =) budur dalamara son sözdür taureniz Allah cezanı versin..Ne kolpacı ne palavracı adamsın olm sen Apa.. Sülemedim böyle bişey zaten allience olacağıma oynamam bu oyunu :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 valla horde olsam troll sonrada undead olurdu tercihim yada ud bastada olabilir durotarı fln sevmiyorum hic
Öne çıkan mesajlar