Dionysus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 xp home sp1 de tüm patch ler edildikten sonra java appletler olan sayfaları acmıyor .. bi cozum onerisi olan?[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 netscapele açmayı dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 http://www.softwarepatch.com/windows/javavm.html buyur[signature][hline]Live Fast Die Fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Saolda Sorun cozülmedi... yuklenirken bir error veriyor error mesajı yok tama diorsun yukleme tamamlandı diyor ondan sonra gene deniyorum açmıyor gene ... örnegin mynet sayfasında chat i.. Başka bir problem olabilirmi? aynı sayfayı 98 yada me açıyor..[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Sanırım Kimse Bilmior.. :([signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar