Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

japonyaya gidebilmek???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bir japonya hayrabı olarak,oraya nasıl gıdebılecegımı merak ediyorum..ya bana bir sıralarmsıınız nasıl gıdebılırım oaraya..oaraya yerlesmek orada calısmak,okumak ve olmek istıyorum..
Mesaj tarihi:
Napıcaksın ki caponyada?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Ne mi yapıcak
Caponya da neler yapılmaskı ah keşke bende gidebilsem o Capon kızlarına hastayım ya cok tatlılar sonra sadece kzlar değil capon insanları cok tatlı ve sempatik insanlar sonra tam teknoloji cenneti falan ah[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
hayatımı orda tamamlamak ıstıyorum..oraya ucakla gemıyle vb.gıdebılcegımı bende bılıyorum okadarını arastırdık herhalde ama gıdersın sınırda senı durdururlar sole bı bakarlar suratına kardes nesın ?kımsın? nıye geldın? ne yapcan? sormazlarmı ..bızıım ulkemızdede oledır..bu vize ve pasaportu cıkarmak ıcın ne lazım..dıl olayı ıngılızce yetmezmı...bıde oaraya yerlescem gezı ıcıın gıtmıyorum kalıcı gıdıoyrum..oyuzden soruyorum sıze..
not:abi japonyaya gıttıgınde ne yapcan?gıbı soru ne oluyo ya sen memleketıne gıttıgınde sana" napcan orda yaaa" dıe mı soruolar?????
Mesaj tarihi:
japonya turklerden vize almiyor ama senin gibi issiz gucsuz kacip gidenlerden dolayi almayi planliyor hakli adam suraya baksaniza.

Eger muhendis doktor falansan sozumu yine geri almiyorum doktorun flaan buraya gelip ben kacicam arkadas ne yapsam demesini anlamiyorum gider arar is bulur kendine internetten bu sekilde ben kacicam demez.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Eğer Üniversite'de okuyorsan oradaki belli üniversiteler ile irtibata geç.Seni öğrenci olarak alıp alamıycaklarını öğren eğer kabul edilirsen çok güzel olur.Fakat japonyanın ekonomisi ile Türkiye farklı.Burdaki para ile orda öğrenci hayatı yaşıyamazsın.
Bir türlü burs kazanman gerekir;Yalnız burda ki sorunda burslarında hepsi direk orda yaşamını sağlıycak kadar para vermiyor.Ancak oraya gittiğinde ilk önce seni japonca derslerine sokacaklar belli bir seviyeye girdikten sonra devletin sınavları var onlara girip burs kazanmayı başarabilirsin fakat bu zamana kadar kendin geçinmek zorundasın.Ayrıca japonya'da okumak senin için başlarda çok zor olcaktır.Çünkü Kanji başlarda seni çok zorlar.Yalnız yapılamıycak birşey değil.Eğer paran varsa rahatça yaparsın yoksa azim gerek.

Bu arada biz japonlara benziyoz filan gibi medya tarafından verilmiş fikirlere kapılma.Yok öyle bir olay.Ben günümün 6-7 saatini onlarla geçiriyom ve çok farklılar aslında.Oraya gidipte geri dönmek isteyebilirsin.
[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 09 Aralık 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende gitmek isterim ama dersşet kötü noolcak şimdi zaten klasik arkeoloji japonlar 1 iki yetri kazıyolar burda o kadar offfff hayatım hiçte istediğim gibi deil gitcem ama yerleşcem bende bigün japonyaya[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
eheh resmı patı japonya cıkarma ekıbını kuruyoruz o zaman hep beraber bır tur ayarlıyıp japonyaya gıdelım :)
pati samurai ı olarak desteklıyorum bu fıkrı :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 09 Aralık 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
japonya turklerden vize almiyor ama senin gibi issiz gucsuz kacip gidenlerden dolayi almayi planliyor hakli adam suraya baksaniza.

Eger muhendis doktor falansan sozumu yine geri almiyorum doktorun flaan buraya gelip ben kacicam arkadas ne yapsam demesini anlamiyorum gider arar is bulur kendine internetten bu sekilde ben kacicam demez.

mubarek ınsan!!!sana kacmak ıstıyorum,kacak yasamak istiyorum dıyen yok tamammı?!!!ayrıca benım ısımın gucumun olmadıgıını nerden bılıosun herkesı kendın gıbı sanma lamer!!karsıdakını daha tanımadan sole gereksız yorumları yapanlardan nefret edıomya..eger bı bılgın yoksa konusma konustukca sevıyenı ele werıosun
  • Yeni Oluştur...