Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk - Serenad


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Bir yazı yazmalı sana ey Sevgili! Züleyhanın Yusuf'a özlemi olmalı içinde. Buram buram misk-i anber, Züleyhanın yanık kalbi kokmalı yazdığım kağıt. Sarı çiçek tarlasının ortasındaki kırmızı gelinciğin güzelliği, denize ulaşamadan kuruyan ırmağın hüznü dolaşmalı satırlarımda.Uçan kuşun rüzgarla dansı, denizin güneşle buluşması, güneşin ateşiyle yanan deniz olmalı sayfalarımda.

Arka arkaya dizilip cümleler senin için en narin ifadeleri oluşturmalı. Efsunlu kelimeler seçmeliyim duygularımı ifade etmek için. Sırr-ı nihan olmalı sana anlatmaya çalıştıklarım. Sana güzellikleri anlatmalıyım hep yaşanan tüm çirkinliklere inat. Aslında ben dünya üzerindeki beni, bendeki seni anlatmalıyım kendime ve tüm insanlara.

Bir şiir yazmalı sana, kafiyesi sen olan. Sen hayatımın şiiri olmalısın. Duygu denilince hep sana yüklemeliyim hislerimi, hep sen duygulandırmalısın beni. Düzen dedim sen olmayınca darmadağınığım ben, hayatımı sen düzene sokmalısın. Estetik dedim dünyada senden daha güzelini, daha şirinini, daha uyumlusunu bulamadım. Kafiyesi sen olmalısın şiirimin, her anımı sana uydurmalıyım, seninle hayatımın kafiye düzenini çıkarmalıyım.

Leylayı Mecnun;u, gülü bülbülü seninle anlamalıyım. Vuslatın tadını , firakın yakıcılığını hep sende bulmalıyım.Sen şiiri olmalısın hayatımın ve ben hep o şiiri okumalıyım ezberden.

Kendimi senin dizelerine katmak için uğraşmalıyım bir ömür boyu. Belki içine giremedim o şiirin ama altına imzamı atmalıyım. Sen hayatımın şiiri ben o şiirin şairi olmalıyım. Ben seni anlatmalıyım süslü ifadelerle ve ben seni yaşamalıyım her an.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 09 Aralık 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...