Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

edebiyat bilmem ben...

fallen_angle

Öne çıkan mesajlar

edebiyat bilmem ben sadece paylaşmak istiyorum birileriyle ama yakınımda konusacak birileri yok. aslında çok insan varda boşlar. boş olmayan adam yokmu yakınında? var ama anlatılmazki bu dert bu tasa tanıdıgın insana. ne yapsan ne etsen anlatılmaz.nasıl anlatırsın. nasıl söylersin her aksam boynunu büküp soguk yatagına yatıp agladıgını ki dışarıdan bakıldıgında yolda yürüyen insanın kafasını yere idirdigi gece sokakta görenin yolunu degiştirdigi kadar cesaret,güç ve hüküm sahibiysen. nasıl anlatırsın..
annenemi anlatacaksın. belki.. ama nasıl acını annene anlatıp o zavallı serçe kadar narin yüregini evladının çektigi acıyla doldurup kan aglatasın. canım anam . hayatını adamıs bana. nasıl anlatayım. su an dokulen gozyaşlarım kadar kutsal anneme nasıl derdimi açıp yorayım onu...
kaç yıl daha dizine basımı koyup o görmeden bir damla gozyası bırakıp kalkabilecegimki artık yaşlı.. yorgun..yılalrını çocuklarına adamıs onlar ufakken kar yagarken parasızlıktan ne servis ne araba tutabilmiş ne minibüse binebilmiş almıs kucagına sırtına tasımıs okula... çocugu saglıklı büyüsün diye üç günlük tarhana çorbasını içmişte yine mama alıp yedirmiş o çocuklarına..çalışmıs yıllarca basarmıs azimle. para kazanmıs iyi yerlere gelmiş..bizleride getirmiş.23 yıldır dunyadayım birgün olsun kendini düşünmemiş 23 yıldır beni düşünmüş bana yaşamıs insanı nasıl uzeyim.. nasıl bu basıma gelen rezaleti bu basıma gelen ve beni yerin dibine sokan lanet olayı daha dogrusu lanetimi nasıl anlatayım canım kanım varlıgım anama...

anlatamayacagım ne oldugunu.. yazamıyorum. yazamıyorum yazamıyorum.. kaos kaos kaos daha fazla kaos ve düşüş. dibe dogru hergün her dakika her saniye alınan her nefeste.eriyorum. bitiyorum...
bitiyorum ve kimsenin,benim bile yapabilecegim birşey yok artık.herşey o kadar ilerlediki.
zavallı oldum.
bitiyorum..[signature][hline]I'm the fallen...She cant know it..God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...

[Bu mesaj fallen_angle tarafından 09 Aralık 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güneş battığı gibi doğar melek kardeş, takılma bu kadar. althuser sistemin içinde sisteme muhalif olmazsın der. o hesap seninki.ya kabullen ve uyumlan; ya da çık be güzelim sistemden.batmayacak bak o kadar....yaş 23 ya çernobilden sanırım bu halet-i ruhiyen.geçecek korkma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...