Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 100 liraya 6 tane 1 tanesinin yayı ve pimi eksik ama tamir edilmicek bişey değil. Kullanıldıkları için biraz eskime var tabi ama fonksiyonlarında sıkıntı yok. http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=473 http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=474 Galiba 4'ü tavşan 1 tane kuş diğeri başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 orman içki şişesi kaynıyor zaten atışa gidince hedef sıkıntısı yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Geçen düğünde içiyoz, kayınço tutturdu ben buradan halay başının elindeki mendili vururum diye. Vurursun, vuramazsın, vurursun, vuramazsın derken halayda canlı kalmadı akü. Chem panpa ben alam sincapları, davşanları ama nasıl yapcaz alış verişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 attım mesaj özelden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sssolldddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Tam ne sacma seyler almissin dicektim ki cat diye satmis adam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Abi almayı düşünüyorum yalnız biraz ayrıntı ve bilgilendirme lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bu ne lan koca hedef. Zeytin ağacının ince dalına sigara takıp rüzgarda sallanan sigarayı vuruyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar