BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 http://www.stickpage.com/theclassroomplay.shtml[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Brook Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Çok güzel bişey.Ama kopya çekmek biraz kolay olmuş gibme geldi gerci en fazla 2 bölüö geçtim ama :D
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 çok güzel bi oyundu buya :) sonu da güzel ayrıca. justin bikaçkere oyna bulursun şimdi hatırlamıyorum tam ama bazı bölümlerde kenarlardan dolaşıp en öne filan gidiyordun hocanın arkasında fln duruyordun galiba
BladeSinger Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ahaha süper ya :D uzun süre oldu kopya çekmeyeli(tabiki sınavlarda :P )
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 aşaa atlayan çocuk warya orda kaldm pf[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ahah SÜPERRR o maviyi kendim sandım bir an için :D[signature][hline]Icq : 162015742
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yaa ulan az kalmştı bee[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi bitrdm kaçamıorm hrr[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hep aynı yere bakmıomu ya?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 sanrsam örencilernde arkasına saklancan bide[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 o bölümde sıranın en sağına dayanın sonra çocuk i cant do it diyince hoca oraya bakınca hemen sıranın sağından çıkın yukarı gidip devame din geekten çekmeye başlayın sonra aynı yoldan kaçın uraşmicam diyenler için bidahaki bölümün şifresi poweroff
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 oolmadı yakaladı işte ya o sabit duruo o arada bende gifip çekip geliormda sonunda uyuzlk yapıo[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yakalıo abi nası kaçıosnz[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bitmemiştir bitince o bar kayboluo. belli bir süreden sonra hoca sabit duruyor. ozamana kadar bitireceksin işi
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 gecenin bi yarisinda bendemi bi sorun var anlayamadim ki ikinci bolumde naapcaz? hareket ediyomu ediyosa nasil ediyo ? birnin yanina gitmem gerekli nasil yapicaz? her seferinde mavi olandan mi kopya cekiyoruz?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 mavi olan sensin :) yön tuşlarıyla sarının yanına gideceksin bu arada oyunun bence en güzel bölümü bastards şifresiyle girilen bölüm ilk oynadığımda baya gülmüştüm :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kaçılmıo ya offfffffff[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kimse bana yön tuslarından bahsetmedi! hehehe[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hani cs de bomba defuse edersin ya "Kopya çekmek CS'de bomba defuse etmek gibidir. Birinde öğretmen; ötekinde terör yakalarsa acımaz."[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kaçamııorm abi yok olmuo çıldrdm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yuh adam en onun bi arkasinda oturuyo artik asar bu beni :)[signature][hline]
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi cocuk orda yapamcam dediğinde hoca ona döner dönmez fırlicaksın sıradan sadan dolaşıp geeke gidip çekceksin hiç durmadan arada
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi bar dolu kaçarken yakalıo işte sorun bu :([signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar