cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Sturmovik serisinin yeni oyunu olucak fakat bu sefer isin icine Rise of Flight ekibini yani 777 Studios'u dahil etmisler 1C Games Company ile ortak calisacaklarmis. Rise of Flight oynayanlar ya da gorenler 777 Studios'un modellemelrini ve grafilkerini bilirler, Battle of Stalingrad'daki ucaklarin modellemekeri ve grafikler super ama bir simulasyon icin cok abartili sanki. 2013 Sonbaharda Premium Pre-Order edenler oyuna erisebilecekler.777 StudiosIL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad su an ise Alpha onlie testleri yapilmakta Bf-109 Alpha online test free flight arac modellemeleri bu arada IL-2 Sturmovik 1946 icin Daidalos Team 4.12.1 yamasini cikartti, yeni hasar modellemeleri, duzeltilmis cockpitler, yenilenmis ucus dinmikleri, yeni engine management secenekleri, daha insansi AI, yeni ucurulabilir ucaklar ve yeni AI ucaklar ve daha bir suru yenilik var.4.12.1 patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Enteresanmis, guzel gozukuyor..en son adam gibi ucak simulasyonu ne zaman cikti hatirlayamadim bile...gecen A10 simulatore denk gelmistim ama oda BAYA ciddi egitim istiyordu eheh Bu eger desteklerse; Occulus VR + Joystick = (tu) http://www.youtube.com/watch?v=c4014tNwcao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hyperlobby'de el yapımı track-ir ile oynuyodum 1946'yı. Aldığım hazzı hiç bir sim oyunundan almamıştım mono said: Occulus VR + Joystick = (tu) şunun hayali bile güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 joystick allahin emri zaten, guzelinden hemde ama OcullusVR'yi dusunemedim bir an hayal gucum yetmedi, FreeTrack ya da TrackIR ile bile oyun muazamken Ocullus'la nasil olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 oculus destegi varmis hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar