game947 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Arkadaşlar ben us versionunu aldım şu an da alapageden nereden cancel edeleceğini bilen varmı.Şimdiden telekkürler[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Aha edit ama başlık kaldı : ) [Bu mesaj game947 tarafından 09 Aralık 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Amapage degil Alapage.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 0 fransıcamla bir ara baya incelemiştim. Sanırım siteden direk iptal seçeneği yok. Mail atman gerekebilir. Yinede sen bir fransızca bilenle incele tekrar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar