sardoukar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Merhabalar, Magic Online da 2 yıldır sorunsuz kullandıktan sonra1-2 aydır kredi kartlarımla sipariş veremiyorum. Üstelik yeni üye olmak isteyen bir arkadaşımı da 3 ayrı kartla başvurmasına rağmen kabul etmediler. Amerika da yaşayan bir arkadaşımdan yardım istedim, onunda master ve visa kartını kabul etmediler, sonunda aynı arkadaşın american express kartı ile ticket alabildim. Maillerime cevap verme zahmetinede giren olmadı magic tarafından. Buna benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı? yada bir fikri olan? [Bu mesaj sardoukar tarafından 08 Aralık 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=97277 burdaki konuyla alakalı sanırım. başlık açmadan önce biraz aşalara baksan görebilirdin =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardoukar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Teşekkürler tunca, önerilenleri denedim ve netice alamadım aslında ama tekrar deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Şu an aynı sorunu bende yaşıyorum, iki gündür uğraşıyorum ikinci mailimi de attım ama cevap yok. Kartımdaki adres bilgilerimin Türkçe karakterlerini değiştirdimse de ismimdekileri değiştiremedim tabii ama nafile. Adamlar düşünemiş mi bunu yoksa güvenli olsun diye bide mail mi bekliyolar anlamadım. Gerçi mail attım ama bekliyecem artık heralde. Bi de en çok başka bi online kart oyununa harcadığım paraya yanıyorum. Daha çok magic'e harcayabilirdim. Bahsettiğim oyunu merak edenler www.chronx.com dan bakabilirler. Uzun zamandır durgun ama gene de baya sevdiğim ve güzel bi oyun. Bu oyun hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz. Sanmıyorum ama kayıt olmayı düşünen olursa elimde fazladan boş bi hesap vardı sanırım ve MTGO'ye Chron X takas yapabiliriz. Oyundan tamamen çıkmayı düşünmüyorum ama tradestock'umda baya kart var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar