SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Merhaba Zaman olarak sıkıntım var şu an onun için kısa yazıyorum, Ankara'da Yurtdışında eğitim için aracılık veya danışmanlık yapan firmalardan memnun olduğunuz veya iyi olduğunu duyduklarınız varsa buraya yazın lütfen.Özellikle Kanada'daki programlarla ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Elt bak istersen pahalı biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 tunalı hilmideki alternatiften uzak dur. amerikaya gitmeye çalışırken "orada zenciler felan varmış, seni biz kanadaya gönderelim" demişlerdi bana ahah ya global vizyondan da uzakdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 İzmir'de bildiğiniz, arkadaşınızın tavsiye ettiği yüksek lisans için danışmanlık veren bir yer var mı arkadaşlar? Bazı yerlerle görüşüyorum yani dünyadan bir haberler,şöyle eğitimcilerin falan çalıştığı bir yer olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar