monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 mantıklı bir işlem midir içinden çıkamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 aktaracağın para toplam borcundan az ise mantıksız ama borcun kadar yatıracaksan mantıklı faiz falan yemezsin böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 mesela 14 - 24 arası ödeme tarihleri bu tarihler arasında parayı attım geriye benim şu an 400tl ödenmemiş borcum kaldı o dönemden. ben bunu ödeme tarihlerinden daha geç atsam bile faiz yemez miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 para ödemiş olmuyorsun, kredi kartının hesabına para yatırıyorsun, hesap kesim tarihi gelince de oradan çekiliyor, mesela 1000 tl borcun var, 1000 tl yatırdın borcum sıfır diye düşünüp 200 tl lik harcama yaptın tekrar, o 200 tl yatırdığın 1000 den düşüyor, kredi kartında görülmüyor o ay içinde o harcama. kısaca hesap kesim tarihi geldiğinde kartına 800 tl ödemiş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 sen böyle diyince kötü bişeymiş gibi anladım ben, yani hesap kesim tarihini bekleyeyim mi beklemeyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hesap kesimden önce yatırırsan hesap kesimden gelen borcu da o tarihlerde yatırman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Borcu azaltma adına mantıklı fakat maddi imkanına istinaden tek ödeme hakkın varsa yakın tarihlerde, bunu kesim tarihinden sonra tercih et bence. Çünkü asgari de olsa yine bir para yatırma zorunluluğun olacak ekstre gelince. Ha toplam borcunu birden ödeyeceksen yap, faizden yırtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar