Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 shouldOverrideUrlLoading kısmında : if (url.startsWith("hedehodo:123123" )) { Intent intent = new Intent("android.media.action.IMAGE_CAPTURE" ); startActivityForResult(intent, TAKE_PICTURE); } webview ile çalışıyorum, uygulamaya gömülen siteden hedehodo:123123 linkine tıklanırsa kamerayı çalıştırıyorum. Herşey düzgün şuan ama bir yerde takıldım. Kamera ile çektiğim fotoğrafın ismine 123123'ü eklemem gerekli. url'yi split edip alıyorum 123123 ü ama kamera fotoğrafının kaydedilme aşamasına nasıl gönderebilirim? onactivityresult kısmında : if (requestCode == TAKE_PICTURE) { Bitmap photo = (Bitmap) data.getExtras().get("data" ); ByteArrayOutputStream bytes = new ByteArrayOutputStream(); photo.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, 40, bytes); Random randomGenerator = new Random();randomGenerator.nextInt(); String newimagename=randomGenerator.toString()+".jpg"; File f = new File(Environment.getExternalStorageDirectory()+File.separator+newimagename); try { f.createNewFile(); } catch (IOException e) { e.printStackTrace(); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mal bi soru olmuş halletim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar