Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 moncici said: Jim_E_Rustler said: Taşınıyorum, üstüne dergi deadline'ı bindi. Başvurmaya bile vakit yoktu bu, çünkü senaryoyu yazması gereken dingil 3 aydır 15 gün geç veriyor, ve 15 günde 16 sayfa çizim gerekiyor. Hoşgeldin karpal tünel. boşver hacı bu nesil leşş. bu kadar leş ve olmamış bir gsf kitlesi görmemiştim daha önce. tespit: köy kökenlilerin (gaylar dahil) türk sanatında belirleyici olacağı günler başlıyor. Ya fena para kazanmıyorum, biriktirip yurtdısında okuma ihtimali var. Peder de ölür yakında, birşeyler kalır basar giderim. Oyun planım şimdilik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 adam mirasyiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 mirasi yemeyip nabican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Flassh said: adam mirasyiyen Yok lan adamın zırnık koklatmışlıgı yok 24 yıllık hayatımda. Ölürse bir fonksiyonu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar