RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Merhabalar okulda bugun herkeze paso verildi ama paso için gerekli başvuru zamanı benim okuldan kaçtıgım bi güne gelince bana paso çıkmadı şimdi ben nasıl paso çıkarabilirim İstanbul Anadoluda oturuyorum Bana yol gösterin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Öğrenci belgen, kimlik para vs. evraklarını toplayıp Karaköy'deki İ.E.T.T. Müdürlüğüne başvuracaksın, ya da Topkapı'dakine.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 09 Aralık 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ohh süpersin valla nartanesi gayet güzel aydınlandımda bak şimdi elimde öğrenci belgem var kimliğim ve param var 4 tanede resim eğer bunlar yeterliyse hemen gidiyim çıkartayım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 http://www.iett.gov.tr/basvuru/indirimliseyahat.php bundan iyisi can sağlığı... :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar