Spectacular Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Geçenlerde Ninja Scrool u izledim gerçekten çok hoş savaş sahneleri var izlemeyenlere tavsiye ederim. Filmin konusu genel olan iyi kötü savaşı kılıç sahneleri filan çok hoş. Bende o tip bir film bakiyorum tavsiye edebileceğiniz bir tane varsa sevinirim.[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Shaman Kıng şiddetle tavsiye ediyorum..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biraz detaya girermisin shaman king'in konuusu hakkında...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Spectacular, 25 Kasım 2004 16:38 tarihinde demiş ki: Geçenlerde Ninja Scrool u izledim gerçekten çok hoş savaş sahneleri var izlemeyenlere tavsiye ederim. Filmin konusu genel olan iyi kötü savaşı kılıç sahneleri filan çok hoş. Bende o tip bir film bakiyorum tavsiye edebileceğiniz bir tane varsa sevinirim. Film uçuk (oyle olmasa cradle of filth klip yapmazdı ) baya once izlemistim.Asyadaki clanların savaslarını anlatıyor cok sıkı gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Samurai Champloo deneyebilirsin yada Ninja Scroll un Tv Serie sine baktın mı bilmiyorum 13 Ep.[signature][hline]When I am sober life bores me, so I get drunk again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sword for truth(ninja scrooldan önce o vardı)(dvd kapağında böle yazıyor) ninja scrool tv 13 bölüm(ya ninja scrrol tarzında anime yokmu diyenler için yapıldı) kenshin(samurai x) abi ninja scrrool gibim ama tv serisi çok güsel seri tanımlamasını türkiyede birçok kişiden duyabilirsiniz.. ninja ressurction(ninja scrooldan daha kanlı ama abi bunun devamı niye çıkmadı denen anime) Wrath of the Ninja(abi ninjalı minjalı anime yokmu bak ben böle bir flim duydum güsele benziyor denen anime)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kender, biraz daha detaya girebilirmisin. hikaye olarak...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ninja scroll un yonetmenın yaptıgı Vampıre Hunter D var Ninja scroll u sevdıysen bunuda seversın olay dongusu aynı bı tarafta evıl bı grup var dıger tarafta natural bı hero bırbırlerını kesıyorlar zaten seyredersen anlarsın aynı yonetmenın ısı oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aslında klasik japon cizgi fimleri.kan efektleri abartı vs.Kill Bill de oldugu gibi.Zaten o da eski bir cizgi dizi idi vs vs :D Ninja Scrollu indiriyorum.Gecenlerde Number1 da fragmanı gostermislerdi.Bayılırım bole cizgi filmlere :p[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar