sponc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Her hangi bir teknik veya kozmetik sorunu olmayan Blackberry Bold 9700 satıyorum. Telefonu yurt dışında yaşadığım zaman içersinde kendim almıştım. Bizzat kendi pasaportuma kaydettirdim. IMEI sorunu yok. Tüm hatlar ile çalışıyor. Renk: Siyah USB Kablo: var (kutusundan çıkan) Şarj aleti: var (kutusundan çıkan) Kulaklık: var (kutusundan çıkan) Kutu: yok Garanti: süresi doldu Batarya: Orjinal bataryası mevcut. Durumu da gayet iyi. İçindeki 8 GB micro SD kartı da vereceğim. Fiyat olarak 250 TL düşünüyorum. İstanbul içi elden satış yapılacaktır. Linkteki fotoğraflar satılacak ürüne aittir: http://imgur.com/a/n0XfV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 9900 bold değil mi o ya? ankarada olsan düşünebilirdim aslında biraz pazarlıkla ama kısmet :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ben 300e satıyorum orjinal kulaklığı da yok. alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 çok dandik bu blackberryler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar