Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 İnsanların sanatçı olabilmesi için olağan dışı bir yanlarının olması gereklidir, çok zeki, çok yalnız, depresif...vs. Hemen hepimizin lise yıllarında yani "blue çağında" şair kesilmemizin nedeni de bu. Sabah 9 iş başı yapıp 7de evinde olup, çoluk çocuğuyla yemeğini yiyen biri nasıl sanatçı olur ki? Uzun lafın kısası: Bir seri katilin güzel resim yapması doğal; doğal olmayan, resim yapması...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Saeros, 08 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki: zaten seri katiller üzerinde yapılan bir araştırmada "çoğunun" iq'sunun normalden yüksek olduğu saptanmış. zeki olmak zor iş yani. kafayı üşütmek pek kolay oluyor. sonra ver elini elektrikli sandalye. Zaten zeki olmasalar ilk cinayetde yakalanırlar. Seri katil bunlar ben zannetmiyorum ki her gün bitane öldürsünler araya hafta yada ayda sokuyordur bunlar düşün yani aylarca yakalanamamışlar.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 resimler hoşta biyografiler süpper yaa o bender family flm çok hoştu[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar