bedo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 çok met ettiler belki gidicez arkadaşlarla ama bu grup manyak mı ne?güzel mi?ben beğendim?solist psikopat galiba[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 h2000'deki performansı efsane ötesiydi 16aralık da öyle olur umarım.. yine backstage görevi o hatuna kalbim nası dayanıcak bilmiyorum..zaten yeni melegin backstagei ufacık..katie'ye o kadar yakın olmak cidden zararlı.. off gerçi yeni bassçıları da $ahane..karde$i olmakta katie'nin. neyse neyse süper düper bi konser bekliyo bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 up[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ne diyorsun off ya queen görünce bi ara aklımı kaybettimde neyse başka bir grupmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 uykusuzlara benden kıyak: http://www.youtube.com/watch?v=oqERBkwBSsY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar