Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acun Sahnede

geffen

Öne çıkan mesajlar

Bugün izledim bizim fakükteye geldi.. Kendi de başında standupın hayat boyu unutamıycağınız gibi iddialı bir cümle kurdu sonunda da anladım ki cidden unutamıycam harikaydı.. Lütfen herkes bu adamı bir yerlerde izlesin. Öyle görmediğimiz bilmediğimiz komik anlar var ki süperdi ya :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben de sevmezdim ama inan bana mükemmel herifin showu. Sadece gezdiği ülkelerle ilgili değil show tvdeki yalan fason haberler . reha muhtar şansal büyüka hepsi :)
Bir kısmını anlatıyım mesela..
[spo1=kısa bi bölüm] Ben parlamaya başlayınca şansal abiden telefon geldi bir gece saat gece 3:30'da.. Beni odasına çağırdı adam sanki gündüz vaktinde otururmuş gibi o saate avuçlarını tutarak zinde bir şekilde oturuyordu masasında..
Bana
-''Seni istiyorum'' dedi.
Benim de aklımdan'' Bu saatte bu lafı dediyse kesin niyeti bozmuş bu gay '' diye geçti..[/spo] Mükemmeldi ya tadından yenmez. Keşke videoyla gitseydim diye düşündüm. doyamadım.. vcd'sini yapın diye yazdım anasayfasına :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh

[Bu mesaj fordcus tarafından 08 Aralık 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj fordcus tarafından 08 Aralık 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Borbag LOL[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...