pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bu eğitimlerde neler verilir, network alanında nasıl fayda sağlarlar ? bir de istanbul da nerelerden eğitim alabiliriz? tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.ciscotr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 academytech'te ccna eğitimi aldım yakın zamanda. sınava girmem lazım benim de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 gel ben vereyim OSPF'i biz iyi biliriz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 şu bilgeadam fiyatları nedir şaka gibi adamlar bi şekilde ulaşmışlar numarama arada sms geliyor bilmem ne network kursu 5600 yerine 4300 TL !!1! kaçırmayın son başvuru temmuz falan eheh lol ya bide millet gidiyodur kesin bunlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar