monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 merhaba, ios programlamaya geçmiş bulunmaktayım. genel syntax itibariyle acayip karmaşık geldi alloc init ıvır zıvır derken 3-5 kitaba baktım çok açıklayıcı bulamadım array oluşturmayı bile kafam almadı nedense ve anında soğudum sdfs. sanki programlamaya ilk başlarmış gibi nooba anlatan bir kitap veya kaynak önerebilir misiniz. teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 itunes U icinde unilerde islenen dersler var onlara bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.techotopia.com/index.php/Working_with_Objective-C_Array_Objects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ultrAslan said: itunes U icinde unilerde islenen dersler var onlara bak istersen THIS ! Stanford universitesininkileri tavsiye ederim. Alisiyorsun bu sirada ama sakin ios6dan baslayayim deme 5.0 alt limit su anda onu kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Obj-C ogrenmek istiyorsan stanford dersine bakma. Noob'a anlatir gibi anlatmiyorlar orda. Obj-C'ye genel bi overview yapip sdk'yi anlatiolar. Big nerd ranch'in obj-c kitabina bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar