SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Horde olarak hepınızı Alliance'ye beklerım :D *!Hrr*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Eski sevgililerimin hiç bilgisayarla alakası yoktu.... Hep benimle beraber otura otura ( yata yata ) körle yatan şaşı kalkar hesabı oyuncu olup çıktılar. Birinin Favori oyunu Unreal Tournamentti.. Deli gibi oynardı. Bir sonraki önce sims oynadı klasik kızlar gibi.. AMa daha sonra Dİablo ve NWN a sardı.. Bir ara deli gibi Freedom Fighters oynamıştı. Benden önce bitirdi oyunu bende soğudum bitirmedim :( Gözümün önünde bitirmişti çünkü bende kıl olmuştum... Şimdikinin de pek alakası yok bilgisayarla.. AMa bu başlangıç... Onu da WoW manyağı etmeyi düşünüorum HEHAHAHEHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Ruby_DraGon, 08 Aralık 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Horde olarak hepınızı Alliance'ye beklerım :D *!Hrr* Hadi canım otobüs kalkıyo koşta kaçırma :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar