Buzi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Aranızda kekuri ring-belt cıkarma yöntemi bilen varmı? Varsa bizimle paylasırmı :D lvl 3 de kekuri kesmeye basladım,lvl 10 da kekuri kaptan a gectim,200 tane kestim neredeyse,en iyi cıkan item 1 tane kristal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Lvl 20 ye kadar da kekuri kaptan oldurdum sadece. Cıkan sonuc 4 crude saphire 2 opal 1 crystal. Kekuri ring istiyom ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sabaha karsı saat 5 te maradonda Kekuri Kukaraka Kesicen bende su an 3 tane var ve hep bole cıkarttım kekurikukara günde 2 kere cıkıor ben sadece sabaha karsı 5 te cıkanı bılıorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Saol dostum,Bende 6 saatte bir spawn oluyor diye biliyordum,su ana kadar bi kere gordum,oda yeni server acıldıgında :) neyse saati sabah 5 e kurarım artık :-) Bana aslında dusuk levelken diger kekurilardanda sansına cıkıyor dediler, o yuzden kastım birazdada.Ama sans yokmus demekki :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 mannerı na gore cıkıor oyundayken charactere gir manner yazar orda manneırn ne kadar yuksekse cıkma sansı okadar yuksek manner kendınden kucuklere level atlattırarak cogaltabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya bu kekuri dediğiniz kecoon kaptan falan mı ? bide Korn un dediği yaratık tam olarak nerden çıkıyo moradon da ne tarafta bi ayrıntılı tarif alsak ?[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kekuri ye hepsi giriyo,kekuri,warior,kaptain,exile ama kekurikekukaka mıdır ne halttır,baya bi zor spawn oluyo,bildigim kadarıyla kapıdan cıkınca sol tarafta spawn oluyor,yanlıs biliyo olabilirim,2000hp si var sanırım.Yuksek ihtimalde dusurdugunu bılıyorum.Digerlerinde dusurmek sans isi.Zaten o sol taraf koseye macroya archer bırakmıs tipler gorursun,wariorların oraya,autoloot yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kekurikukaka mıdır ismi her neyse bu yaratık boss dur. Onun icin kesildikten belli bir saat sonra ancak tekrar spawn olur. Kac saat de spawn oldugunu ogrenirseniz bir kere kestikten sonra saatleri kontrol ederek reskill e baglayabilirsiniz elemanı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar