di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konu basligini gordukce benim 1000 lirayi ic eden onun bunun cocugu geliyor aklima, deliriyorum oturdugum yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yollasaydın dayıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben de eve yalıtımlı laminat döşettim 1.700 tl tuttu. ev sahibi "şu an elim sıkışık ama seneye öderim en azından yarısını" demişti, şimdi söylüyorum "yoo demedim" diyor sağolsun. taşınırsam tek tek söktürücem parkeleri o zaman. inat değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Evi bana yeni boyalı diye verdiler. Neyse eve çıktık, bir boyama var ama ne boya. Tam öğrenci işi. Kadınla anlaşırken dedim, bu evi bana boyalı diye vermiştiniz ama durum ortada diye. Allahtan orda çamur yapmadı da önceki kiracının amele işi artık boyalarla boyadığını itiraf etti. Yoksa birde badana işi çıkartacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 S-H said: forgiver said: bence 1 ay daha bekleyip tekrar iste yine vermiyorum derse maliyeye şikayette bulun gerçi bankadan öderken kira diye belirtiyorsan, karşı tarafta bildirimde bulunmuş olabilir bankadan öderken kira diye belirtilirse maliye kendiliğinden damlıyor zaten Ödeme tipi olarak kira değil "diğer ödemeler" seçtim. Açıklama kısmına kira yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 tambjk said: Evi bana yeni boyalı diye verdiler. Neyse eve çıktık, bir boyama var ama ne boya. Tam öğrenci işi. Kadınla anlaşırken dedim, bu evi bana boyalı diye vermiştiniz ama durum ortada diye. Allahtan orda çamur yapmadı da önceki kiracının amele işi artık boyalarla boyadığını itiraf etti. Yoksa birde badana işi çıkartacaktı. ben evin fotoğraflarını tutuyorum hala. feci haldeydi ben toparladım evi. çıkarken de umrumda olmayacak evin durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Dworgian said: ben de eve yalıtımlı laminat döşettim 1.700 tl tuttu. ev sahibi "şu an elim sıkışık ama seneye öderim en azından yarısını" demişti, şimdi söylüyorum "yoo demedim" diyor sağolsun. taşınırsam tek tek söktürücem parkeleri o zaman. inat değil mi kiradan düşsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 düşemezsin diyor adam. hani yerler zaten seramik kaplıydı ama nem olayı olduğu için yerden nem almasın diye kaplattım ben. bunu söylediğimde de "o zaman ev duvarı toprakla bitişikti 9 bin lira harcadım ayırdım orayı, oradan geliyordu nem, senin kaplatman senin kendi harcaman ben karışmam" dedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Çıkarken sök gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 tambjk said: S-H said: forgiver said: bence 1 ay daha bekleyip tekrar iste yine vermiyorum derse maliyeye şikayette bulun gerçi bankadan öderken kira diye belirtiyorsan, karşı tarafta bildirimde bulunmuş olabilir bankadan öderken kira diye belirtilirse maliye kendiliğinden damlıyor zaten Ödeme tipi olarak kira değil "diğer ödemeler" seçtim. Açıklama kısmına kira yazdım. bizim başımıza gelmişti,o yüzden yazdım o yöntemle nasıl oluyor bilmiyorum ama size parayı yatıran kira diye yatırırsa maliye'den direk ulaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar