Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev sahibi depozitomu vermiyor!

tambjk

Öne çıkan mesajlar

Evi bana yeni boyalı diye verdiler. Neyse eve çıktık, bir boyama var ama ne boya. Tam öğrenci işi.

Kadınla anlaşırken dedim, bu evi bana boyalı diye vermiştiniz ama durum ortada diye. Allahtan orda çamur yapmadı da önceki kiracının amele işi artık boyalarla boyadığını itiraf etti. Yoksa birde badana işi çıkartacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

forgiver said:

bence 1 ay daha bekleyip tekrar iste
yine vermiyorum derse maliyeye şikayette bulun

gerçi bankadan öderken kira diye belirtiyorsan, karşı tarafta bildirimde bulunmuş olabilir

bankadan öderken kira diye belirtilirse maliye kendiliğinden damlıyor zaten

Ödeme tipi olarak kira değil "diğer ödemeler" seçtim. Açıklama kısmına kira yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

Evi bana yeni boyalı diye verdiler. Neyse eve çıktık, bir boyama var ama ne boya. Tam öğrenci işi.

Kadınla anlaşırken dedim, bu evi bana boyalı diye vermiştiniz ama durum ortada diye. Allahtan orda çamur yapmadı da önceki kiracının amele işi artık boyalarla boyadığını itiraf etti. Yoksa birde badana işi çıkartacaktı.

ben evin fotoğraflarını tutuyorum hala. feci haldeydi ben toparladım evi. çıkarken de umrumda olmayacak evin durumu
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ben de eve yalıtımlı laminat döşettim 1.700 tl tuttu. ev sahibi "şu an elim sıkışık ama seneye öderim en azından yarısını" demişti, şimdi söylüyorum "yoo demedim" diyor sağolsun.

taşınırsam tek tek söktürücem parkeleri o zaman. inat değil mi

kiradan düşsene
Sosyal ağlarda paylaş

düşemezsin diyor adam. hani yerler zaten seramik kaplıydı ama nem olayı olduğu için yerden nem almasın diye kaplattım ben. bunu söylediğimde de "o zaman ev duvarı toprakla bitişikti 9 bin lira harcadım ayırdım orayı, oradan geliyordu nem, senin kaplatman senin kendi harcaman ben karışmam" dedi işte
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

S-H said:

forgiver said:

bence 1 ay daha bekleyip tekrar iste
yine vermiyorum derse maliyeye şikayette bulun

gerçi bankadan öderken kira diye belirtiyorsan, karşı tarafta bildirimde bulunmuş olabilir

bankadan öderken kira diye belirtilirse maliye kendiliğinden damlıyor zaten

Ödeme tipi olarak kira değil "diğer ödemeler" seçtim. Açıklama kısmına kira yazdım.

bizim başımıza gelmişti,o yüzden yazdım o yöntemle nasıl oluyor bilmiyorum ama size parayı yatıran kira diye yatırırsa maliye'den direk ulaşıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...